Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dropbox op Android kan nu ook documenten inscannen via camera

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2017, 10:01 CategorieApplicaties

De makers van de Dropbox-applicatie op Android hebben de app voorzien van een documentenscanner, net zoals op iOS het geval is. Wanneer een document is ingescand, kan die als een pdf-bestand worden opgeslagen in de cloud.

Download de update voor Dropbox

Met Dropbox is het mogelijk om je bestanden in de cloud op te slaan. Dat kan middels de gratis versie van de cloudopslagdienst, maar ook met een betaald abonnement waardoor je toegang krijgt tot meer opslagruimte. Voor de app op Android is er nu een update beschikbaar die ook een documentenscanner toevoegt aan de mogelijkheden van de applicatie, net zoals dat al mogelijk is op iOS. Wanneer een document is ingescand, middels de camera, kan het worden opgeslagen als een pdf-bestand. Zo kun je fysieke documenten dus digitaliseren.

Daarnaast heeft Dropbox Paper, een andere app van de cloudopslagdienst, een offline modus ontvangen. Je kunt nu bestanden bekijken en aanpassen of van een comment of ster voorzien, terwijl je geen toegang hebt tot het internet. Alle veranderingen worden automatisch gesynchroniseerd op het moment dat er wel weer verbinding is. Er is ook ondersteuning voor de Nederlandse taal, wat altijd welkom is, en uiteraard zijn er de nodige bugfixes en prestatieverbeteringen. De updates worden nu uitgerold en kunnen elk moment aankomen.

  • Dropbox
  • Dropbox Paper
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.