Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dummy van iPhone 8 opgedoken met randloos design’

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2017, 12:56 CategorieiPhone

Er zijn een aantal foto’s opgedoken waarop we mogelijk het design van de iPhone 8 te zien krijgen. Het betreft een dummy-variant van de onaangekondigde smartphone. Mocht dit een echte dummy zijn, dan is dit wat je van de nieuwe iPhone mag verwachten.

Dummy iPhone 8 opgedoken – gerucht

Er zijn een aantal foto’s opgedoken van een dummy-versie van de iPhone 8, mits we de geruchten mogen geloven. Op de foto’s is te zien dat deze iPhone een glazen design met (roestvrij)staal gekregen heeft. Ook loopt het scherm van rand tot rand, wat een randloos design wordt genoemd. Daarnaast is opvallend dat deze iPhone geen Touch ID-sensor aan de achterkant heeft, waardoor het gerucht dat die sensor in het scherm verwerkt zal worden, in gewicht toeneemt. Wel is het zo dat het Apple-logo ontbreekt, wat een behoorlijk opvallend detail is.

Het kan natuurlijk zijn dat deze dummy heel vroeg is gemaakt en niet is bedoeld voor de buitenwereld, maar het kan ook zijn dat de dummy nep is. Op de achterkant treffen we alleen een rechthoek element aan waarin het dubbele camerasysteem verwerkt zit. Vanaf de zijkant heeft de iPhone 8 wat weg van een iPhone 4, waar ook al geruchten over verschenen zijn. Wat er klopt aan het design van de onaangekondigde iPhone, is op dit moment nog niet met zekerheid te zeggen. Daarvoor zullen we moeten wachten op de aankondiging van Apple.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.