Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste details Microsoft Surface Pro 5 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2017, 13:51 CategorieMicrosoft

We weten al wat we graag zouden zien op de Microsoft Surface Pro 5 ,maar er zijn nog maar weinig geruchten over wat we van het nieuwe apparaat kunnen verwachten opgedoken. Paul Thurrot, een goede bron voor wat betreft Microsoft, heeft vandaag echter de eerste details over de Surface Pro 5 online gezet.

Geen spannende vernieuwingen

Volgens Thurrot zal de Surface Pro 5 geen grote veranderingen met zich meebrengen ten opzichte van de Surface Pro 4. Hij noemt het eigenlijk een ‘refreshed design with upgraded components’. Dit betekent dat Microsoft puur wat kleine verbeteringen doorvoert en simpelweg met de tijd meegaat. Onder de motorkap gaan we dan ook waarschijnlijk een Intel Kaby Lake-processor van de nieuwste generatie zien.

Surface Pro 5 zonder DisplayPort?

Qua aansluitingen is het nog niet helemaal duidelijk wat Microsoft van plan is. Het bedrijf zou de Surface Power Connector willen behouden om compatibiliteit met reeds gelanceerde accessoires te garanderen, en ook lijkt het waarschijnlijk dat de usb type-c-poort zijn weg naar de Surface Pro 5 vindt aangezien dit dé standaard is geworden. Of de DisplayPort nog altijd aanwezig zal zijn is daarom een twijfelgeval.

Het blijft vooralsnog een verrassing waar Microsoft exact mee komt. Het Amerikaanse bedrijf zal ons in de komende weken meer informatie geven tijdens een officieel persevenement.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.