Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste echte foto van HTC U (Ocean) gepubliceerd

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2017, 20:00 CategorieAndroid

De eerste echte foto’s, of hele knappe levensechte renders, van de HTC U (Ocean) zijn op Twitter gepubliceerd door beroepslekker @evleaks. Hij was al eerder verantwoordelijk voor het lekken van bijna alle belangrijke specificaties van het nieuwe vlaggenschip van HTC.

Geen knop te vinden

Over de HTC U weten we al dat er niet één fysieke knop op lijkt te zitten. In plaats daarvan is het frame licht in te knijpen of kun je daar met een vinger over vegen. Daarmee zijn functies te besturen zoals hard en zacht zetten van het geluid en scrollen door informatie op het scherm.

Gedetailleerd scherm

De HTC U zou een 5,5-inch scherm krijgen met WQHD-resolutie (2560 x 1440 pixels). De CPU is een supersnelle Qualcomm Snapdragon 835 en het besturingssysteem (Android 7 met Sense 9) schijnt te zijn uitgebreid met besturingselementen voor de gevoelige metalen randen van het toestel.

Selfiecamera

Voorts maakte @evleaks melding van een 12-megapixelcamera aan de achterkant en een 16-megapixelcamera aan de voorkant, wat weggeeft dat de selfie-hype door HTC bijzonder serieus wordt genomen.

Micro sd-kaart

Het interne geheugen zou 64 danwel 128GB groot zijn, wat nog kan worden uitgebreid met een micro sd-kaart.

@evleaks meldde hierbij te verwachten dat deze nieuwe superphone van HTC begin mei zal worden gepresenteerd en enkele weken later in de winkels zal verschijnen.

  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.