Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eigenaars Galaxy S8, S8+ en Tab S3 krijgen proefabonnement Google Play Music

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2017, 12:02 CategorieApplicaties

De consumenten die een Samsung Galaxy S8, S8+ of Galaxy Tab S3 kopen, krijgen een proefabonnement op Google Play Music. In totaal krijgen gebruikers drie maanden lang gratis toegang tot de muziekstreamingdienst en de extra’s die de dienst aanbiedt.

Proefabonnement Play Music bij nieuwe Samsung-modellen

Samsung heeft dit weekend laten weten dat (toekomstige) eigenaars van de Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ en Galaxy Tab S3 worden voorzien van een proefabonnement op Google Play Music. Dat is de muziekstreamingdienst van Google, die op allerlei Android-apparaten en pc te gebruiken is. Met de dienst is het mogelijk naar miljoen nummers en honderden podcasts te luisteren. Daarnaast zijn abonnementshouders in staat honderdduizend nummers zelf te uploaden naar de dienst — handig als die muziek niet beschikbaar is.

Daarnaast heeft Samsung laten weten dat Google Play Music tevens de standaard muziekspeler wordt op haar Android-apparaten. Google Play Music is in staat nummers aan te bevelen op basis van je luistergedrag, humeur of gelegenheid. Met deze zet zorgt Samsung ervoor dat je straks iets minder standaard geïnstalleerde apps op je smartphone of tablet hebt staan, door geen dubbele applicaties aan te bieden. Dat is natuurlijk al een voordeel. Het proefabonnement is drie maanden geldig en biedt de volledige versie van Google Play Music aan.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.