Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger Lite nu ook beschikbaar in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2017, 9:45 CategorieApplicaties

Facebook heeft aangekondigd dat de app Facebook Messenger Lite voortaan ook officieel in Nederland te downloaden is voor Android. De app gebruikt minder opslaggeheugen en verbruikt ook minder data uit je telefoonabonnement.

Facebook Messenger Lite op Android

Facebook heeft laten weten dat de app Facebook Messenger Lite nu in meer landen op de wereld officieel te downloaden is uit Google Play. Nederland is één van die landen en dat is goed nieuws. Lite is namelijk een versie van de populaire berichtendienst die veel minder ruimte inneemt op je Android-apparaat en veel minder data verbruikt uit je telefoonabonnement. Dat houdt in dat nog veel meer mensen gebruik kunnen maken van (een simpelere versie van) Facebook Messenger, omdat oudere Androids de app ook kunnen draaien.

Dat het nu nog een simpele versie van Facebook Messenger is, betekent natuurlijk niet dat het zo blijft. Integendeel, Facebook heeft namelijk ook direct aangekondigd dat Facebook Messenger Lite binnenkort van extra functies wordt voorzien. Functies als reacties, geofilters en andere subtiele camera-effecten, die grotendeels in de cloud verwerkt worden en dus niet op een smartphone of tablet, zijn mogelijk allemaal onderweg — die functies worden namelijk snel geïntroduceerd voor Facebook Lite. Je kunt de app nu downloaden via de onderstaande link.

  • Facebook Messenger Lite
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.