Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fotofilterapplicatie Prisma is voorzien van een winkel voor filters

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2017, 10:29 CategorieApplicaties

De populaire fotofilterapplicatie Prisma heeft dit weekend een grote update gekregen die een winkel vol filters heeft toegevoegd. De winkel lijkt alleen live te zijn op Android; of de filterwinkel ook wordt uitgerold voor iOS lijkt niet onwaarschijnlijk.

Nieuwe filters voor Prisma

De maker van de populaire fotofilterapplicatie Prisma heeft een update uitgebracht die een heuse filterwinkel heeft toegevoegd. Gebruikers van de app kunnen daar meer dan twintig nieuwe filters vinden die ze kunnen gebruiken om hun foto’s mee op te leuken. Ook deze nieuwe stijlen zijn gebaseerd op het werk van kunstenaars. Zoals het er nu naar uitziet zijn de filters gratis te downloaden en blijft dat ook het geval, aangezien de app niet waarschuwt voor digitale aankopen. Waarschijnlijk is nieuwe filters toevoegen zo voor iedereen gemakkelijker.

Zo kunnen gebruikers alleen downloaden wat ze nodig hebben, terwijl de appmaker constant nieuwe filters kan aanbieden zonder daar iemand mee lastig te vallen. Je kunt direct naar de winkel gaan wanneer je een filter toepast op een foto, middels een knopje aan de linkerkant van het scherm. Daarnaast is er een nieuw knopje toegevoegd waarmee je de gekozen filters kunt beheren. Hier kun je je favoriete filters bovenaan plaatsen en de filters verwijderen die je niet meer gebruikt. De iOS-versie is nog niet voorzien van de filterwinkel.

  • Prisma
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.