Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte persafbeelding laat Moto Z2 Play van voor en achteren zien’

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2017, 12:35 CategorieAndroid

Er is een gelekte persafbeelding opgedoken waarop we mogelijk voor het eerst kennismaken met de Motorola Moto Z2 Play. De afbeelding laat de voor- en achterkant zien. Ook krijgen we alvast een voorproefje van de zijkant van het onaangekondigde toestel.

Moto Z2 Play te zien op gelekte persafbeelding – gerucht

De Motorola Moto Z-lijn is een interessante smartphone-lijn. Het is geen volledige modulaire productgroep, maar biedt gebruikers wel een aantal aanpassingsmogelijkheden aan middels de Moto Mods van de fabrikant en externe ontwikkelaars. Zo kunnen gebruikers kiezen voor een cameramod van Hasselblad of een speaker van het merk JBL, bijvoorbeeld. De Moto Z Play was het model dat deze mogelijkheden voor het laagste bedrag toegankelijk maakte en van dat model brengt Motorola mogelijk een nieuwe variant uit, genaamd Moto Z2 Play.

Zoals het er nu naar uitziet verschillen de Z Play en de Z2 Play weinig van elkaar, zeggen we op basis van een gelekte persafbeelding. Zo is de vingerafdrukscanner en knop aan de voorkant voorzien van een rondere afwerking. Daarnaast lijkt de flitser op de voorkant opgeschoond te zijn en ogen de Mod-pinnetjes op de achterkant ook iets georganiseerder. Helaas weten we nog helemaal niets over de Moto Z2 Play van Motorola. Er zijn nog geen specs beschikbaar. Wel komen we onlangs al de Moto Z2 Force tegen, die tevens dit jaar zou verschijnen.

  • Delen:
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.