Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte video laat een hoop nieuwe Moto Mods zien, waaronder een tablet

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2017, 16:34 CategorieAndroid

Er is online een video verschenen waarin we een hoop onaangekondigde Moto Mods voorbij zien komen. Eén van die nieuwe Mods is een tablet. Met die accessoire is het hoogstwaarschijnlijk mogelijk je phablet om te toveren tot een tablet.

Meer Moto Mods: deze zijn gelekt

Motorola heeft in een interview gemeld dat het bedrijf van plan is de Moto Mods, accessoires voor de Moto Z-lijn die op de achterkant van de phablets te klikken zijn, in de toekomst nog steeds zullen worden ondersteund. Ook komen er jaarlijks ongeveer twaalf nieuwe Mods uit, zodat je nu en straks wat te kiezen hebt en je smartphone kunt omtoveren tot hetgeen je nodig hebt. Zoals een betere digitale camera, een goede speaker en straks zelfs een tablet of een Polaroid-camera. Ook zou je de smartphone kunnen koppelen aan een LEGO-bouwwerk.

Dat blijkt uit een gelekte video die momenteel te vinden is op Google+, het sociale netwerk van de zoekmachinegigant. Ook komt er mogelijk een Moto Mod aan die vier sleuven toevoegt voor vier simkaarten, eentje die de achterkant van je Moto Z verlicht, een virtualrealityheadset en een Mod die je toestel kan opladen. Motorola heeft deze Moto Mods zelf nog niet aangekondigd, dus we kunnen nog niet zeggen wanneer we deze mogen verwachten. Maar we kunnen er vanuit gaan dat er dit jaar nog een aantal van zullen verschijnen; dat was immers de belofte.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.