Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google voorziet Google Photos van meer filters en opties

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2017, 10:17 CategorieApplicaties

Google heeft een update uitgebracht voor Google Photos, die gebruikers toegang geeft tot meer filters en andere opties. Het uitrollen van de update is inmiddels begonnen, waardoor deze elk moment op je apparaat kan aankomen.

Download de update voor Google Photos

Google Photos wordt een steeds betere plek om je foto’s in op te slaan. Maar het wordt langzaamaan ook een betere plek om je foto’s in te bewerken. Nu zijn er al een aantal bewerkingsmogelijkheden beschikbaar, maar dankzij een versie update is het aantal mogelijkheden uitgebreid. De applicatie beschikt nu over dynamische filters, waarmee je met een tap je foto’s kunt verbeteren, laat de zoekmachinegigant weten. Er is nu een compleet nieuwe set aan filters beschikbaar, die je meteen kunt gebruiken na het downloaden van de update.

Verder zijn er geavanceerde bewerkingsmogelijkheden toegevoegd. Gebruikers zijn in staat om de verlichting, kleur en veel andere aspecten van een foto aan te passen binnen de applicatie. Zo is er een slider toegevoegd die de blauwe kleur van het water of de lucht kan verbeteren, bijvoorbeeld. Ook is Google Photos in staat om nog meer presentaties te maken van enkele mooie momenten in je leven. Dat deed de app natuurlijk al, maar het zal nu mogelijk vaker gebeuren. De update is live op Android, maar op dit moment nog niet voor de iOS-versie.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.