Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor brengt deze maand de Honor 8 Pro uit in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2017, 12:30 CategorieAndroid

Honor heeft woensdag bekendgemaakt dat de Honor 8 Pro vanaf deze maand te koop zal zijn in Nederland voor een prijs vanaf 549 euro. Het toestel is nu online te bestellen en zal vanaf 20 april geleverd worden, laat de fabrikant weten.

Honor 8 Pro komt naar Nederland

Honor heeft woensdag laten weten dat de Honor 8 Pro vanaf deze maand verkrijgbaar is in Nederland. Het toestel is nu al online te bestellen voor een vanafprijs van 549 euro en zal vanaf 20 april geleverd worden. Het apparaat beschikt over een scherm van 5,7-inch en een quad hd-resolutie. Onder de motorkap zit een Kirin 960 octacore-processor, samen met 6 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. Ook is er een accu van 4000 mAh aanwezig en blijft het design van het grote toestel onder de 7 millimeter dikte.

De Honor 8 Pro draait op Android 7.0 Nougat en heeft dus toegang tot nieuwe Android-functies. Het is geen kale versie van Android, aangezien er een softwareschil omheen zit. Deze schil wordt EMUI genoemd en is inmiddels aangekomen op versie 5.1. Op de achterkant zit een dubbele camera met een resolutie van twaalf megapixel, terwijl er aan de voorkant een camera van acht megapixel zit. Honor belooft dat de accu, bij normaal gebruik, twee dagen mee moet kunnen gaan. Ook is er ruimte voor een micro-sd-kaart tot maar liefst 128 GB.

  • Delen:
Honor 8 Pro
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.