Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HTC One X10 officieel: phablet met Helio P10-processor aan boord

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2017, 11:07 CategorieAndroid

HTC heeft vrijdagochtend in Rusland de nieuwe HTC One X10 aangekondigd. Het toestel is al te vinden op de Russische HTC-website. De One X10 beschikt over een scherm van 5,5-inch en een MediaTek Helio P10-processor.

Dit is de HTC One X10

De HTC One X10 is vrijdag officieel aangekondigd en te vinden op de Russische website van de fabrikant. Het toestel beschikt over een scherm van 5,5-inch en een schermresolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap zit een MediaTek Helio P10-processor (een soc, system-on-a-chip) en 3 GB aan werkgeheugen. Verder is er 32 GB aan interne opslagruimte aanwezig. Mocht dat niet genoeg zijn, dan is dat geen probleem. De grote smartphone biedt namelijk ondersteuning aan voor micro-sd-kaarten, die kunnen oplopen tot 2 TB.

Op de achterkant zit een camera van zestien megapixel. De frontcamera beschikt over acht megapixel. Ook is er een accu van 4000 mAh aanwezig, waarmee je vrijwel moeiteloos een complete dag kunt doorkomen. De afmetingen zijn 152.9 bij 75.6 bij 8.23 millimeter en het apparaat weegt 175 gram. De HTC One X10 is voorzien van het Boost+-systeem, dat ervoor zorgt dat processen op de achtergrond beter beheerd worden, wat ook een energiewinst oplevert. Ook is er een vingerafdrukscanner aanwezig en is er ruimte voor twee simkaarten.

Prijs en beschikbaarheid

De Russische website van HTC meldt dat het toestel deze maand te koop zal zijn voor 19.990 roebel. Dat is omgerekend ongeveer 335 euro.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.