Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei kondigt twee MediaPad T3-tablets aan via eigen website

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2017, 9:23 CategorieAndroid

Huawei heeft deze week twee tablets op zijn eigen website gepresenteerd. Het gaat om twee varianten van de Huawei MediaPad T3. Beide tablets zouden voor een relatief lage prijs in de markt gezet worden, vanaf 129 euro.

Twee versies van de Huawei MediaPad T3

In de afgelopen maanden doken er heel wat geruchten op over de Huawei MediaPad T3. Maar nu is de kogel door de kerk, voor tenminste twee modellen dan. Op de website van Huawei heeft de fabrikant namelijk twee versies van de MediaPad T3 gepresenteerd. Het gaat hier om een versie met een scherm van 8-inch en een versie met een display van 7-inch. De grotere variant zou worden aangeboden voor een bedrag van 219 euro, maar een versie met een mobiele verbinding kost twee tientjes meer. De 7″-versie kost waarschijnlijk 129 euro.

Het 8″-model wordt de Huawei MediaPad T3 8.0 genoemd. Deze tablet beschikt over een Qualcomm Snapdragon 425. Consumenten kunnen kiezen voor een combinatie van 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen of 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan opslaggeheugen. De schermresolutie bedraagt 1.280 bij 800 pixels. Het apparaat wordt geleverd met Android 7.0 Nougat, met de Android-schil EMUI 5.1. Ook is er een camera van vijf megapixel op de achterkant en eentje van twee megapixel aan de voorkant. De accu heeft 4.800 mAh.

De MediaPad T3 7.0, met zijn 7″-display, beschikt over een Mediatek MT8127-chipset. Consumenten hebben straks de keuze uit 1 0f 2 GB aan werkgeheugen en 8 of 16 GB interne opslagruimte. De schermresolutie komt neer op 1.024 bij 600 pixels. De accu is ook iets kleiner, namelijk 3.100 mAh. Als Android-versie wordt Android 6.0 Marshmallow meegeleverd, met daaroverheen EMUI-verise 4.1. Het is nog niet bekend vanaf wanneer beide tablets in Nederland verkrijgbaar zijn. Daar heeft Huawei nog niets over naar buiten gebracht.

  • Delen:
Huawei MediaPad T3 10
Android Nougat (7.x)
Huawei MediaPad T3 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.