Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei werkt momenteel aan drie versies van de MediaPad T3’

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2017, 10:07 CategorieAndroid

De Chinese fabrikant Huawei zou momenteel werken aan vier verschillende versies van de nog altijd onaangekondigde MediaPad T3. Ook is er vandaag een ander onaangekondigd model tevoorschijn gekomen, namelijk de MediaPad M3 Lite.

Drie versies MediaPad T3 op komst – gerucht

Dat Huawei aan tenminste één tablet werkt op dit moment, lijkt haast zeker te zijn. We hebben al eerder over het product geschreven, maar vandaag is er een completer beeld van de onaangekondigde line-up verschenen. Zo werkt de Chinese fabrikant mogelijk aan drie verschillende versies van de MediaPad T3. Zo komt daar een variant van met een 7″-scherm en 8GB aan interne opslagruimte, die 129 euro moet gaan kosten. De 8″-versie biedt 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB interne opslagruimte voor 219 euro.

Dan hebben we nog de tablet met een 10″-scherm. Die zal over 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB aan interne opslagruimte beschikken en worden aangeboden voor 229 euro. Van de twee laatstgenoemde versies zouden er ook modellen onderweg zijn met een lte-verbinding, die respectievelijk 239 en 279 euro moeten kosten. Het laatste model is vooralsnog de MediaPad M3 Lite, met een 10″-scherm. Deze beschikt over 3 GB aan werkgeheugen en 32 GB aan interne opslagruimte. De prijs: 329 euro. Voor de versie met lte betaal je mogelijk 379 euro.

  • Delen:
Huawei MediaPad T3 10
Android Nougat (7.x)
Huawei MediaPad T3 7
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.