Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram Direct voegt tijdelijke en permanente berichten samen

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2017, 17:32 CategorieApplicaties

Instagram heeft laten weten dat berichten versturen versimpeld is op het platform: beide soorten berichten staan nu bij Instagram Direct. Dat geldt dus voor de berichten die zichzelf verwijderen en de berichten die je voor altijd kunt bewaren.

Instagram Direct voegt berichten samen

Instagram wil het versturen en ontvangen van berichten versimpelen door de verschillende soorten berichten samen te voegen. Voortaan verschijnen de tijdelijke en permanente berichten onder Instagram Direct, terwijl die eerder nog van elkaar gescheiden waren. Mocht je een tijdelijk bericht binnenkrijgen, dan zal die post meteen verwijderd worden nadat je hem hebt bekeken. Uiteraard krijg je een melding binnen wanneer een dergelijke post klaarstaat. Met deze zet wil Instagram het onderhouden van gesprekken gemakkelijker maken.

En ja, dat geldt dus ook voor de gesprekken waarin de berichten zichzelf verwijderen. Waarom Instagram deze functie heeft geïntroduceerd, heeft het bedrijf niet bekendgemaakt. Het lijkt erop dat mensen positief hebben gereageerd op het idee van traditionele chats; een andere reden kunnen we niet bedenken voor de verandering. De update wordt nu uitgerold naar de apps op Android en iOS, en kan elk moment arriveren op jouw apparaat. Verder is ook de knop voor het plaatsen van nieuw materiaal aangepast: dit is nu een camera geworden.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.