Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 10.3.1 nu te downloaden voor zowel iPhone als iPad

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2017, 9:48 CategorieiPad

Apple heeft een nieuwe versie van het iOS de wereld in geholpen. Het gaat hier om iOS 10.3.1, die geen grote functies met zich meebrengt. Deze update staat namelijk helemaal in het teken van bugfixes en prestatiesverbeteringen.

Download iOS 10.3.1 voor iPhone en iPad

Het is nog maar een week geleden sinds de lancering van iOS 10.3 voor iPhone en iPad, maar nu heeft Apple alweer een nieuwe update klaargestoomd voor het mobiele besturingssysteem. Het gaat om een x.x.1-versie en dat houdt in dat het niet om een grote update gaat, maar eentje die in het teken staat van bugfixes en prestatieverbeteringen. De software is nu beschikbaar over-the-air, maar kan ook worden gedownload via iTunes. Deze update moet de beveiliging van je apparaat verhogen en problemen met de wifi gaan verhelpen.

iOS 10.3.1 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de vorige versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus
  • iPad 4, iPad Air en de iPad Air 2
  • iPad Pro en iPad Pro 9.7
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
  • iPod touch, de zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Apple iPad 9.7 inch (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.