Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 8 krijgt schermranden die ongeveer 4 millimeter dun zijn’

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2017, 9:35 CategorieiPhone

Er zijn nieuwe geruchten verschenen over de iPhone 8 die Apple mogelijk later dit jaar zal gaan aankondigen. Zo zouden de randen om het scherm niet dikker zijn dan vier millimeter en zou Touch ID dit keer helemaal in het scherm verwerkt zijn.

Meer geruchten over de iPhone 8

Deze week zijn er wederom geruchten verschenen over de iPhone 8. Deze geruchten zijn mogelijk afkomstig van bronnen binnen Foxconn, de producent van de iPhone-modellen, maar het nieuws is op dit moment niet te verifiëren. Wel zijn er een aantal interessante aspecten naar voren geschoven; sommige aspecten hebben we nog niet eerder voorbij zien komen. Hieronder een overzicht.

  • De Touch ID-sensor zit onder het scherm
  • De randen om het grote scherm zijn niet dikker dan vier millimeter
  • De phablet krijgt een metalen frame en 2.5D-glas aan de voor- en achterkant
  • Draadloos opladen
  • De iPhone 8 zou even groot moeten zijn als de iPhone 7
  • Het scherm zou 5,8-inch groot zijn
  • De camera aan de voorkant zou ‘onzichtbaar’ zijn en ook onder het scherm zitten
  • Grote aan-uitknop

Veel van deze geruchten komen overeen met een aantal dingen die we eerder hebben gehoord, zoals het metalen frame, de schermgrootte en het draadloos opladen. Wat precies waar is en wat niet, horen we later dit jaar wanneer Apple de nieuwe iPhone aankondigt.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.