Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Lenovo Blade is mogelijk een 2-in-1-tablet die in 2018 verschijnt

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2017, 10:03 CategorieWindows

Lenovo werkt momenteel mogelijk aan een nieuwe 2-in-1-tablet die we nog niet eerder hebben gezien, genaamd Lenovo Blade. De Blade zou zijn voorzien van een ingebouwde hoes, die ook als een stand gebruik zou kunnen worden.

Lenovo Blade: 2-in-1-tablet voor 2018?

Het ziet ernaar uit dat Lenovo een nieuwe hybride notebook gepland heeft staan voor volgend jaar. Er zijn namelijk details opgedoken van de onaangekondigde Lenovo Blade. Dit wordt mogelijk een 2-in-1-tablet met een ingebouwde hoes die ook als kickstand kan dienen. Daarnaast zouden gebruikers een toetsenbord op het apparaat kunnen aansluiten middels een magneet. Nu klinkt dat zo’n beetje als elke andere kloon van de Surface Pro 4, maar hier lijkt toch wat anders aan de hand te zijn. Tenminste, als we de geruchten mogen geloven.

Het kan namelijk zijn dat alle componenten om Windows 10 goed te kunnen draaien, in de toetsenbordbasis zit en in feite de desktopervaring via Miracast streamt naar het beeldscherm toe. Zo zouden zowel het scherm als het toetsenbord kunnen blijven samenwerken, ook wanneer ze niet aan elkaar gekoppeld zijn. Daarnaast zou je de tablet kunnen aansluiten op een groot beeldscherm en bijvoorbeeld kunnen typen met het digitale toetsenbord dat standaard binnen het Windows 10-besturingssysteem zit ingebouwd.

  • Delen:
Lenovo ThinkPad X1 Tablet (2017)
Lenovo ThinkPad X1 Tablet (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.