Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Lenovo Flex 11 Chromebook is een goedkope convertible

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2017, 16:33 CategorieChrome OS

Lenovo heeft woensdagmiddag een nieuwe convertible aangekondigd die niet heel duur is: de Lenovo Flex 11 Chromebook. Het apparaat met Chrome OS moet later deze maand uitkomen in de Verenigde Staten voor een prijs van minder dan 300 dollar.

Dit is de Lenovo Flex 11 Chromebook met Chrome OS

Lenovo heeft woensdagmiddag Nederlandse tijd een nieuwe Chromebook aangekondigd. Het is de Lenovo Flex 11 Chromebook, die uiteraard draait op het Chrome OS. Het is een 2-in-1-convertible geworden die is voorzien van een 11,6″-scherm, met een schermresolutie van 1.366 bij 768 pixels. Dat scherm is (vanzelfsprekend) een touchscreen. Onder de motorkap zit een quadcore ARM-processor, geklokt op 2,1 GHz. Lenovo laat weten dat deze Chromebook is ontworpen met Android-apps in het achterhoofd; een succesvolle set van Google.

De Lenovo Flex 11 Chromebook zal deze maand in de VS gelanceerd worden, maar Google Play, de digitale winkel van Android, is dan nog niet aanwezig. Die wordt op een later moment toegevoegd. Verder is er 4 GB aan werkgeheugen aanwezig, evenals 32 GB aan interne opslagruimte. De accu gaat tien uur mee. Daarnaast is er een usb-type-c-poort, gewone usb-poort, hdmi-poort en een sd-kaartsleuf. Het apparaat weegt ongeveer 1,3 kilo, maar is ook enigszins beschermd tegen valschade en water. De prijs: 279 dollar (dat is ongeveer 260 euro).

  • Delen:
Acer Chromebook R 13
Acer Chromebook R 13 (CB5-312T)
Chrome OS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.