Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De LG G6 ondergaat beproevingen, komt er grotendeels zonder kleerscheuren vanaf

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2017, 10:33 CategorieAndroid

Een YouTube-kanaal dat populaire smartphones test op duurzaamheid heeft de LG G6 onder handen genomen: de phablet komt er goed vanaf. Er is wel wat schade op te merken, maar over het algemeen blijft de stevige smartphone ongedeerd.

LG G6: stevige phablet van de fabrikant

LG staat er niet om bekend stevige smartphones te maken. De LG G5, de modulaire smartphone die vorig jaar werd uitgebracht, was een nachtmerrie qua bouwkwaliteit. En ook de andere smartphones van de fabrikant hebben last van een aantal problemen. Maar met de G6, de phablet die tijdens Mobile World Congress 2017 werd gepresenteerd, lijkt de fabrikant eindelijk een stevige en duurzame phablet te hebben gemaakt. Dat heeft onder meer te maken met het metalen frame, maar komt ook door een aantal andere trucjes.

Het martelen begint met een krastest op het scherm van 5,7-inch. Krassen ontstaan op een gegeven moment wel, maar gelukkig gebeurt dat niet snel. De camera wordt beschermd door stevig glas. Echter, de speaker aan de bovenkant kan wel gemakkelijk schade oplopen, omdat deze een beetje uitsteekt. En ondanks het feit dat de vingerafdruklezer op de achterkant snel bekrast kan worden, blijft de scanner wel goed werken. Voor meer informatie over de duurzaamheid van de test, raden we je aan de bovenstaande video van JerryRigEverything te kijken.

  • Delen:
LG G6
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.