Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marvel’s Guardians of the Galaxy Episode 1 nu te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2017, 9:40 CategorieGaming

Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de eerste aflevering van Marvel’s Guardians of the Galaxy nu te downloaden is. De eerste aflevering kost 4,99 of 5,49 euro. De overige afleveringen waarschijnlijk ook.

Marvel’s Guardians of the Galaxy nu verkrijgbaar

Update 20-04-2017: De game is nu te downloaden voor Android en iOS. De eerste aflevering kost 5,49 euro op Android en 4,99 euro op iOS. Voor 14,99 euro is het mogelijk een seizoenspas te kopen, waarmee je toegang krijgt tot alle afleveringen.

  • Guardians of the Galaxy TTG

Origineel bericht: Telltale Games, die onlangs nog bekendmaakte dat de derde aflevering van het derde seizoen van The Walking Dead verkrijgbaar is, maakt bekend wanneer we de eerste aflevering van Marvel’s Guardians of the Galaxy mogen verwachten: vanaf 18 april. Vanaf die datum verschijnt de game op gameconsoles en mobiele apparaten (meestal verschijnt de mobiele versie een dag of twee later). De eerste episode wordt Tangled Up in Blue genoemd en heeft nog geen synopsis gekregen. We weten dus nog niet wat we precies mogen verwachten.

Wel is er een nieuw stuk artwork vrijgegeven, waarop we niemand minder dan de intergalactische superschurk Thanos zien. Dit is een belangrijk personage binnen de strips en ook het filmuniversum van Marvel, en eentje die is gebaseerd op een superschurk van concurrent DC Comics: Darkseid. Het is momenteel nog niet bekend wanneer de andere episodes zullen verschijnen en wat ze zullen kosten. De eerste aflevering kost 4,99 euro, dus de andere delen waarschijnlijk ook. Verder is er nog niets bekend over de seizoenspas van deze game.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.