Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft organiseert hardware- en software-evenement op 2 mei

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2017, 9:19 CategorieWindows

Microsoft heeft bekendgemaakt dat het bedrijf op 2 mei aanstaande een evenement organiseert waar het nieuwe hard- en software presenteert. Wat de softwaregigant precies gaat aankondigen, is op moment van schrijven helaas nog niet bekend.

Microsoft-evenement op 2 mei aanstaande

Microsoft heeft laten weten dat er op 2 mei een evenement plaatsvindt waar we nieuwe hard- en software mogen verwachten. De presentatie begint om half tien lokale tijd, wat in Nederland half vier zal zijn. Bronnen die bekend zijn met de plannen van de fabrikant hebben laten weten dat we tijdens dit event geen Surface Phone of nieuwe Surface Pro hoeven te verwachten. Wel is de verwachting dat er in elk geval iets van hardware zal worden gepresenteerd, maar bijvoorbeeld een Surface Book-opvolger lijkt ook niet aannemelijk.

Het is mogelijk dat Microsoft de tijd neemt om het design van de 4K-versie van de Xbox One aan te kondigen. Deze console kennen gameliefhebbers onder de naam Project Scorpio, waar eerder al veel details van verschenen. Daarnaast zou er mogelijk een opvolger van de Surface 3 aanwezig kunnen zijn, die waarschijnlijk voor studenten bedoeld is. Verder is het mogelijk dat het bedrijf een cloudversie van Windows 10 zal aankondigen, die te vergelijken zou zijn met het Chrome OS. Wat het ook wordt: we gaan het op 2 mei vanzelf zien.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.