Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft To-Do moet de app Wunderlist gaan vervangen

Geschreven door
Geplaatst op20 april 2017, 9:16 CategorieApplicaties

Microsoft heeft officieel zijn nieuwe notitie-applicatie uit de doeken gedaan die Wunderlist moet gaan vervangen: Microsoft To-Do. De app is nu als preview-versie te downloaden voor iOS, Android en Windows 10 en is ook al op het web te gebruiken.

Microsoft To-Do moet Wunderlist gaan vervangen

Microsoft heeft deze week Microsoft To-Do onthuld. Dit is een notitie-applicatie die nu te downloaden is voor Windows 10, Android en iOS en ook al te gebruiken is op het web. Het gaat nog wel om een preview-versie van de applicatie, die uiteindelijk Wunderlist moet gaan vervangen. Met To-Do maak je simpele to-do-lijstjes, geheugensteuntjes en andere notities die je kunnen helpen het overzicht te bewaren. De app lijkt een beetje op Wunderlist en dat is niet vreemd, aangezien Microsoft die app in 2015 heeft overgenomen.

Een feature die mensen naar Microsoft To-Do moet krijgen is My Day (Mijn Dag). Deze functie laat een gebruiker zich op dagelijkse taken richten, door elke dag een verse lijst aan te bieden. De app is verbonden aan Office 365 en kan al worden gekoppeld aan Outlook; in de toekomst zullen er meerdere koppelingen mogelijk zijn. De lijsten die je maakt worden over je apparaten gesynchroniseerd. Ook kan de app aanbevelingen doen op basis van wat je in het verleden hebt gedaan. Binnenkort voegt Microsoft meer functies toe aan de applicatie.

  • Microsoft To-Do
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.