Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijk tablets en wearables van BlackBerry op komst

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2017, 9:55 CategorieAndroid

Het kan zomaar zijn dat we in de toekomst meer producten van BlackBerry gaan zien, vanwege een uitbreiding van de licentiedeal. De licentiehouder mag namelijk meer producten, zoals tablets en wearables, gaan maken die het merk kunnen dragen.

Meer van BlackBerry

BlackBerry kondigde dit weekend aan dat er mogelijk meer producten onderweg zijn die de naam van het merk gaan dragen. Het bedrijf maakt zelf geen hardware meer, zoals bijvoorbeeld nieuwe smartphones, maar stelt wel andere bedrijven in staat dat te doen. Daarvoor kunnen andere fabrikanten een licentieovereenkomst sluiten met BlackBerry, die dan vervolgens producten kunnen maken met dat merk erop. De oud-fabrikant laat weten dat die overeenkomst nu niet alleen voor smartphones geldt, maar ook voor andere producten.

Het zou dus zomaar kunnen zijn dat we in de toekomst meer van het merk gaan zien in de vorm van tablets, wearables, medische apparaten, huishoudelijke apparaten, verkoopterminals en nog veel meer. Alle producten zouden in de kern het merk moeten dragen. Wat dat concreet inhoudt, is dat er waarschijnlijk in elk geval een beveiligde versie van Android aanwezig is, zoals dat het geval is met de onlangs aangekondigde KeyOne. Ook zouden de aankomende producten voornamelijk gericht zijn op bedrijven, niet zozeer op consumenten.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.