Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Naam en modelnummer van OnePlus 5 lijken vast te staan’

Geschreven door
Geplaatst op14 april 2017, 8:25 CategorieAndroid

Het ziet ernaar uit dat OnePlus inderdaad het cijfer vier gaat overslaan en direct naar nummer vijf gaat: de OnePlus 5 lijkt dus aanstaande. Dat heeft met bijgeloof te maken in China. Het cijfer vier wordt namelijk gezien als een ongeluksgetal, zoals wij de cijfers dertien en zeventien als ongeluksgetallen beschouwen.

OnePlus 5 lijkt aanstaande – gerucht

De kans is groot dat de volgende OnePlus de naam OnePlus 5 krijgt. Dat blijkt uit informatie die naar buiten gekomen is via de Chinese communicatiewaakhond. Daar wordt er verwezen naar een nieuw OnePlus-toestel, met modelnummer A5000. De OnePlus 3 beschikt over het nummer A3000 en de OnePlus 3T A3010, dus het lijkt een logische stap te zijn. Nummer vier wordt overgeslagen: dat heeft te maken met Chinees bijgeloof. Het cijfer vier wordt namelijk gezien als een ongeluksgetal, omdat het woord hetzelfde klinkt als het woord voor de dood.

Over de OnePlus 5 wordt gezegd dat het wordt voorzien van een keramisch omhulsel. Dat omhulsel wordt waarschijnlijk gemaakt door hetzelfde bedrijf dat al eerder de buitenkant van de Xiaomi Mi Mix produceerde. Verder zou het apparaat een scherm van 5,5-inch gaan krijgen en zal er onder de motorkap een Qualcomm Snapdragon 835 plaatsnemen, evenals 6 GB aan werkgeheugen. De verwachting is dat de nieuwe OnePlus in het tweede kwartaal van 2017 zal worden aangekondigd. Over een prijs of releasedatum is nog niets bekendgemaakt.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.