Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix laat gebruikers op Windows 10 ook films en series downloaden

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2017, 10:25 CategorieApplicaties

Netflix heeft een update voor zijn Windows 10-applicatie uitgebracht, waardoor iedereen nu films en series offline beschikbaar kan maken. Deze functie werd eerder al uitgerold naar andere mobiele platformen.

Download & Go met Netflix op Windows 10

Sinds vorig jaar is het voor Android- en iOS-gebruikers mogelijk films en series op Netflix te downloaden. Daarmee worden die films en series offline beschikbaar gemaakt, waardoor je dus overal naar je favoriete serie kunt kijken (mits je die dus van tevoren downloadt). Vanaf nu is die functie ook beschikbaar in de Windows 10-applicatie van de populaire videostreamingdienst. Wanneer je je aanmeldt bij de dienst, krijg je een melding in beeld te zien zoals hierboven op de afbeelding. Ook kun je meteen het geselecteerde aanbod zien.

Helaas is het zo dat niet alles op Netflix offline beschikbaar te maken zal zijn. Dat heeft te maken met rechten en afspraken. De series en films die het bedrijf zelf gemaakt heeft, zullen wel allemaal offline te bekijken zijn. Zo kun je nu bijvoorbeeld Stranger Things, alle afleveringen van Stark Trek of Breaking Bad downloaden en overal bekijken waar je maar wilt. De update is nu live voor Windows 10. Het is vooralsnog onduidelijk of dezelfde update ook wordt uitgerold naar Windows 10 Mobile of zelfs de Xbox One-spelcomputer.

  • Netflix
  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.