Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Niantic brengt kritische update uit voor Pokémon GO die valsspelers aanpakt

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2017, 12:23 CategorieGaming

Ontwikkelaar Niantic heeft een kritische update uitgebracht voor Pokémon GO die moet voorkomen dat mensen op een bepaalde manier vals spelen. Het spoofen van een gps-signaal is hierdoor helemaal niet meer aantrekkelijk.

Gps-signaal spoofen heeft geen zin meer

Er is nu een kritische update beschikbaar voor Pokémon GO. Nadat de update is binnengehaald, worden de statistieken van de Pokémon willekeurig gebaseerd op het level van de speler. Hiervoor was het zo dat mensen vanachter hun pc op zoek konden gaan naar speciale Pokémon, met specifieke statistieken. Maar dat is nu dus niet meer mogelijk. Pokémon in de game worden unieker en het is amper nog te voorspellen welke aanvallen en vaardigheden ze zullen hebben. Spelen met cheating tools is dus helemaal niet meer aantrekkelijk.

Omdat de te verschijnen Pokémon moeilijker te voorspellen worden, is het voor programma’s moeilijker om de Pokémon te vinden die je zoekt. Natuurlijk kun je de game nog steeds zo spelen, als je dat zou willen, maar het wordt je dus wel moeilijker gemaakt op de langere termijn. Gewoon rondlopen in de echte wereld en op die beesten jagen moet een leuke bezigheid zijn, niet per se een middel om direct het beste van het beste te behalen. Echte valsspelers zullen waarschijnlijk niet zo snel opgeven — maar het hen moeilijk maken is altijd welkom.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.