Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe generatie Airpods krijgt doosje dat ook iPhone en Apple Watch kan opladen

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2017, 23:44 CategorieiPhone

Apple heeft een patent geregistreerd waarin te zien is hoe het doosje van de Airpods, de draadloze ‘oortjes’, ook andere apparaten kan opladen. Op dit moment kan het doosje alleen de oortjes zelf van stroom voorzien.

Batterijdoosje

Het patent laat zien dat het batterijdoosje een iPhone en een Apple Watch kan opladen. Waarschijnlijk draadloos, door de apparaten op het doosje te leggen. Dit betekent wel dat het doosje wat groter wordt dan het nu is. Waarschijnlijk omdat de batterij in het doosje straks ook wat groter zal zijn, met het licht op het bijladen van andere apparaten.

Apple Watch

Op het plaatje in het patent is te zien hoe een Apple Watch bovenop het bewuste doosje wordt gelegd, waarna het wordt opgeladen. In de beschrijving staat echter dat er nog veel meer apparaten mee kunnen worden opgeladen, bijvoorbeeld MP3-spelers, zoals de iPods van Apple, draagbare dvd-spelers en behalve de iPhone ook andere smartphones. Voorts noemt Apple video- en fotocamera’s en projectiesystemen, waaronder holografische projectiesystemen; spelcomputers, pda’s en tablets. Zelfs de MacBook kan ermee van stroom worden voorzien.

Airpods

Natuurlijk kunnen ook nog altijd de Airpods zelf ermee worden opgeladen. Over die draadloze headset is al sinds de presentatie ervan het nodige te doen geweest, vooral de hoge prijs. Hier is het een en ander te lezen over de Airpods.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.