Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe open bèta OnePlus 3 en OnePlus 3T zorgt voor prestatieverbeteringen

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2017, 10:30 CategorieAndroid

OnePlus heeft deze week een nieuwe open bèta gelanceerd voor de OnePlus 3 en OnePlus 3T, die voornamelijk in het teken staat van prestatieverbeteringen. Zo wordt de avondmodus aangepakt en zouden de bugs met die functie moeten zijn verholpen.

Download nieuwe open bèta voor OnePlus 3 en OnePlus 3T

Er is nu een nieuwe versie van het OxygenOS beschikbaar. Eerder deze maand konden eigenaars van de OnePlus 3 en OnePlus 3T al versie OxygenOS 4.1.3 downloaden, die gebaseerd is op Android 7.1.1. Maar nu is er dus alweer een bèta-versie beschikbaar voor iedereen die hem wil uitproberen. Deze bèta-versie is niet zo gebroken als versies die al eerder te downloaden waren, maar  behoorlijk stabiel. Desondanks kunnen er alsnog fouten optreden — het is en blijft immers een bèta. Downloaden doe je dus geheel op eigen risico.

OnePlus heeft een aantal prestatieverbeteringen doorgevoerd. Zo zijn er enkele problemen met de bluetooth-verbinding opgelost en heeft het accuverbruik een optimalisatie gekregen. Daarnaast zal de gps nauwkeuriger te werk kunnen gaan en zijn er verbeteringen doorgevoerd aan de avondmodus, de vertalingen en de community-applicatie van de smartphone. Voor meer informatie en het downloaden van de updates, kun je terecht op de website van OnePlus. Klik hier voor de update voor de OnePlus 3 en klik hier voor de update voor de OnePlus 3T.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.