Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Notificaties met hoge prioriteit uitgerold naar sommige Inbox-gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op11 april 2017, 9:16 CategorieApplicaties

Sommige gebruikers van de e-maildienst Inbox melden dat ze een nieuwe functie hebben ontvangen: notificaties met hoge prioriteit. Binnen de instellingen is in te stellen dat je alleen nog maar dergelijke notificaties wil ontvangen van deze e-mailapplicatie.

Nieuwe functie voor Inbox

Het team achter de populaire emailapplicatie Inbox werkt momenteel aan een nieuwe functie voor de dienst. Deze functie zorgt ervoor dat alleen notificaties met hoge prioriteit worden doorgestuurd naar de ontvanger. Met de app probeert het team achter Gmail sowieso al een andere mailervaring aan te bieden. Niet langer krijg je van elke mail een notificatie: mails die direct worden gebundeld zie je pas op het moment dat je de app of site opent, wat bij veel gebruikers voor rust zorgt. Alleen ongebundelde mails zenden een notificatie uit.

Maar nu wil Google dus nog een stapje verdergaan met de notificaties met hoge prioriteit. De feature is nog niet naar iedereen uitgerold, maar naar een klein aantal gebruikers. Die melden dat je binnen de instellingen kunt aangeven dat je alleen maar dergelijke notificaties wilt ontvangen. Waar Inbox precies op let bij het bepalen van de hoge prioriteit is niet duidelijk; mocht je meedoen met de test van Google, dan is het in elk geval interessant om te zien wat wel en niet doorkomt. Wanneer de functie naar iedereen wordt uitgerold, is nu nog niet bekend.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.