Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onderweg: de Acer Aspire Switch 3 Pro 2-in-1 met Apollo Lake-processor

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2017, 9:52 CategorieWindows

De volgende 2-in-1-tablet van Acer wordt mogelijk nog goedkoper dan de Switch Alpha 12: de Acer Aspire Switch 3 Pro. De verwachting is dat deze hybride eind april wordt aangekondigd door de fabrikant en dat het product goedkoop in de markt gezet zal worden.

Dit is de Acer Aspire Switch 3 Pro 2 in 1

De Acer Aspire Switch 3 Pro is gelekt voor de aankondiging. Het apparaat lijkt qua design op de Acer Switch Alpha 12, maar zal waarschijnlijk een stuk goedkoper worden. Onder de motorkap zit hetzelfde LiquidLoop-koelingssysteem (zonder ventilator) en een Intel Pentium N4200 Apollo Lake-processor. Daarnaast is er 64 GB aan interne opslagruimte aanwezig en zal het systeem draaien op Windows 10 Pro. Hoeveel werkgeheugen er in zit is nog niet duidelijk, maar laten we toch hopen op tenminste 4 GB — 2 GB zou echt te weinig zijn.

Helaas weten we verder nog helemaal niets over de specificaties van het apparaat. Wel is duidelijk, zeggen we op basis van de afbeelding, dat er een ingebouwde kickstand aanwezig zal zijn. Het (hopelijk meegeleverde) toetsenbord zal mogelijk zacht aanvoelen en middels magneten aan de onderkant van de tablet vastgemaakt worden. Ook zien we dat er camera’s, usb-type-c en -type-a-poorten en een micro-sd-kaartsleuf aanwezig zijn. De verwachting is dat Acer deze tablet tijdens een evenement op 27 april zal gaan aankondigen in New York City.

  • Delen:
Acer Switch 3 (SW312)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.