Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 3 en OnePlus 3T ontvangen update naar Android 7.1.1 Nougat

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2017, 10:04 CategorieAndroid

OnePlus heeft dit weekend een update uitgebracht voor zowel de OnePlus 3 als OnePlus 3T. Het gaat om de update naar Android 7.1.1 Nougat. De software-update neemt een groot aantal kleine verbeteringen met zich mee.

Download de update voor OnePlus 3 en OnePlus 3T

Fabrikant OnePlus heeft dit weekend een update uitgerold voor zowel OnePlus 3 als de OnePlus 3T. Omdat het om een x.x.1-update gaat, betreft het dus een kleine software-update die geen grote features zal introduceren. In plaats daarvan neemt die wel een groot aantal kleine verbeteringen met zich mee en die zijn natuurlijk altijd welkom. Uiteindelijk gaat het erom dat je toestel zo optimaal  mogelijk draait en middels updates die een hoop verbeteringen doorvoeren kan dat worden gerealiseerd. Hieronder een overzicht van die verbeteringen.

  • Toegevoegd: uitgebreide screenshots
  • Foto’s die bewegende objecten vastleggen zijn voorzien van een beter blureffect
  • Verbeterde videostabilisatie tijdens het filmen
  • Wifi-verbinding is stabieler
  • Bluetooth-verbinding is stabieler
  • Bug binnen Instagram opgelost: er kan weer geveegd worden
  • Problemen met knoppen opgelost
  • Algemene verbetering voor het systeem
  • Algemene bugfixes

Ondertussen kunnen Nexus- en Pixel-eigenaars al Android 7.1.2 downloaden. Die brengt onder andere meer mogelijkheden voor de vingerafdruklezer op de Nexus 5X en Nexus 6P met zich mee. De update is nu al beschikbaar.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.