Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Open Bèta-update voor OnePlus 3 en 3T voegt onder meer een kluis toe

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2017, 9:26 CategorieApplicaties

Eigenaars van een OnePlus 3 of 3T kunnen nu een nieuwe bèta-update downloaden naar hun toestel die een aantal functies toevoegt. Zo wordt er bijvoorbeeld een nieuwe launcher geleverd en kunnen mensen gebruikmaken van een versleutelde kluis.

Nieuwe bèta voor OnePlus 3 en 3T

Het is voor eigenaars van een OnePlus 3 of 3T nu mogelijk een nieuwe Open Bèta-update te downloaden. De update voegt een groot aantal features toe. Zo is er de Secure Box toegevoegd. Dit is een versleutelde kluis die je kunt afschermen met een pincode (het is nog niet duidelijk of je die ook kunt afschermen met een vingerafdruk). Je vindt deze kluis in de bestandenmanager op de apparaten. Daarnaast wordt er een nieuwe launcher meegeleverd. Deze moet veel simpeler zijn en biedt toegang tot de app-snelkoppelingen uit Android 7.1.1.

Daarnaast kunnen gebruikers instellen welke notificaties er doorheen mogen komen en welke niet, aangezien ze meer opties tot hun beschikking hebben gekregen. Verder kan er in de statusbalk worden weergeven hoe hoog de internetsnelheden zijn, is er een niet-storen-modus voor wanneer je aan het gamen bent, zal de avondmodus automatisch geactiveerd kunnen worden, is de vertraging tussen aanraken en bewerkstelligen minder geworden en is de optische videostabilisator verbeterd. De update is nu te downloaden voor iedereen.

Download de update voor de OnePlus 3 of de OnePlus 3T.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.