Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvolger van Motorola Moto Z heet Motorola Moto Z2’

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2017, 10:11 CategorieAndroid

Waarschijnlijk zal de opvolger van de Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 gaan heten. Dat blijkt uit een gelekt logo dat online verschenen is. Het is nog niet bekend wanneer de fabrikant de opvolger van de Moto Z zal gaan aankondigen.

Motorola Moto Z2 is de opvolger van de Moto Z – gerucht

De Motorola Moto Z die vorig jaar werd uitgebracht, biedt een aantal functies aan die we niet op andere toestellen aantreffen. Het is namelijk mogelijk de functies van de smartphone uit te breiden met zogenoemde Moto Mods. Zo kun je er bijvoorbeeld een betere camera of speaker op aansluiten. Nu is er een gerucht verschenen over de opvolger van het apparaat. Waarschijnlijk zal die de naam Motorola Moto Z2 gaan dragen, blijkt uit een gelekt logo dat online verschenen is. Daar is techjournalist Evan Blass verantwoordelijk voor.

De volgende Motorola Moto Z zal in elk geval de Moto Mods gaan ondersteunen. Dat heeft Motorola eerder al bevestigd. Verder is er helaas nog niets bekend over de specificaties van het toestel. Mogelijk krijgt het de Qualcomm Snapdragon 835 aan boord, zoals de Samsung Galaxy S8, maar dat lijkt nog niet vast te staan. We weten nog niets over de grootte van het scherm (al is de kans groot dat ook de Motorola Moto Z2 een phablet zal zijn), het werkgeheugen of de interne opslagruimte. Wanneer Motorola dit nieuwe toestel aankondigt, is onbekend.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.