‘Prototype van Galaxy S8 met dubbele camera op achterkant opgedoken’

18 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
samsung-galaxy-s8-aankondiging

Er zijn twee foto's opgedoken waarop een Samsung Galaxy S8 te zien is, die is voorzien van een dubbele camera op de achterkant. Het lijkt er dus op dat Samsung mogelijk een versie met twee camera's testte, voordat de huidige variant werd gelanceerd.

Samsung Galaxy S8 met dubbele camera te zien op foto

Het is een openbaar geheim dat Samsung achter de schermen een versie van de Samsung Galaxy S8 heeft getest met een dubbele camera op de achterkant. Het bedrijf heeft inmiddels bevestigd dat deze versie inderdaad werd overwogen, maar uiteindelijk is het er niet van gekomen. De reden dat Samsung niet voor een dergelijk camerasysteem heeft gekozen, heeft te maken met het idee dat het bedrijf er nog geen doel voor heeft kunnen bedenken. Maar dat heeft de fabrikant er niet van weerhouden er alsnog een prototype van te maken.

Tenminste, zoals het er nu naar uitziet. Er zijn namelijk twee foto’s opgedoken met daarop mogelijk een versie van de Samsung Galaxy S8 die dus beschikt over een dubbele camera. De afbeeldingen verklappen geen verrassende dingen: de camera’s staan onder elkaar gepositioneerd. Wel is opvallend dat de vingerafdruklezer afwezig is, maar het kan zijn dat ‘ie natuurlijk aan de voorkant zit. Maar het kan ook zijn dat deze plaatjes gefabriceerd zijn door een online grappenmaker — er zijn namelijk rare markeringen zichtbaar (boven de camera).

Reacties (0)