Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung begint uitrol Android Nougat voor Galaxy Tab S2 8.0 en 9.7

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2017, 15:45 CategorieAndroid

Goed nieuws voor bezitters van de Samsung Galaxy Tab S2. De Koreaanse fabrikant is namelijk eindelijk begonnen met de uitrol van Android 7.0 Nougat.

In Italië en Duitsland is Samsung van start gegaan met de uitrol van Android 7.0 Nougat voor de Galaxy Tab S2 8.0 en de Galaxy Tab S 9.7. Beide tablets worden dus voorzien van de nieuwste versie van Android. Vooralsnog zijn er geen meldingen dat de update ook in Nederland uitgerold wordt maar dit zal niet lang meer op zich laten wachten.

Naast de algemene nieuwigheden van Android 7.0 Nougat brengt de update de nieuwe Game Launcher, verbeterde algemene prestaties, een vernieuwde user interface en verbeteringen op het gebied van notificaties. De Nougat-update brengt een verbeterde multi-windows-functie en snellere installatie van software-updates en apps. Ook moeten de grafische prestaties van het besturingssysteem verbeterd zijn en moeten apps 75 procent sneller opstarten. Bovendien nemen apps binnen Android 7.0 veel minder ruimte in beslag zodat je meer overhoudt voor je media.

Samsung heeft onlangs de Galaxy Tab S3 uitgebracht. Deze vernieuwde tablet draait vanuit de doos al op de meest recente versie van Android.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.