Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung bevestigt komst Galaxy Note 8 in jaarverslag

Geschreven door
Geplaatst op27 april 2017, 15:03 CategorieAndroid

Het was al zo goed als duidelijk dat Samsung met een nieuwe generatie Galaxy Note zou komen maar nu heeft de Koreaanse fabrikant het ook op papier bevestigd. In het jaarverslag van afgelopen jaar wordt bevestigd dat we later dit jaar een nieuw topmodel kunnen verwachten.

Begin dit jaar heeft Samsung laten weten wat er nu precies scheelde aan de geflopte Samsung Galaxy Note 7. Bij het eerste model was er een probleem met de batterij, terwijl het tweede model werd geteisterd door een fabricagefout, die ook weer betrekking had op de accu van het apparaat. Daardoor ontstond de vraag of er nog ooit een opvolger zou uitkomen van de Note 7. Daar heeft de fabrikant inmiddels antwoord op gegeven. Er komt inderdaad nog een Samsung Galaxy Note 8 aan, al gebruikt Samsung zoals altijd maar weinig woorden.

Against this backdrop, the company will strive to maintain profitability through robust sales of the Galaxy S8 and S8+ and the launch of a new flagship smartphone in the second half.

Verwacht wordt dat de Galaxy Note 8 aan het einde van het jaar wordt gelanceerd. Over de phablet wordt nu gezegd dat hij een scherm van 6,4-inch zal krijgen; dat is 0,2-inch groter dan het scherm van de Galaxy S8+. De resolutie zou wederom neerkomen op QHD+. De vingerafdrukscanner zou zijn verplaatst naar de achterkant. Ook zou de Snapdragon 835-processor onder de motorkap zitten. Daarnaast wordt er beweerd dat de Samsung Galaxy Note 8 wordt voorzien van een dubbele camera op de achterkant.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.