Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung brengt beveiligingsupdate uit voor Samsung Galaxy Tab S3

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2017, 9:32 CategorieAndroid

Samsung heeft deze week de nieuwste beveiligingsupdate van april uitgebracht voor de Samsung Galaxy Tab S3. De update is nu te downloaden. Helaas is niet duidelijk welke aspecten Samsung heeft verholpen, aangezien er geen details zijn vrijgegeven.

Beveiligingsupdate voor Samsung Galaxy Tab S3

Samsung heeft deze week een beveiligingsupdate uitgebracht voor de Samsung Galaxy Tab S3. Deze update wordt nu uitgerold naar de gloednieuwe tablet. De update moet ervoor zorgen dat er wederom minder lekken en bugs aanwezig zijn in de Android-software. Helaas heeft Samsung zelf niets naar buiten gebracht over de update, dus kunnen we niet vertellen wat er precies verholpen is. Mocht je de tablet hebben, dan doe je er wel goed aan de update binnen te halen. Want wat er ook wordt veranderd, je online veiligheid wordt versterkt.

Google brengt elke maand beveiligingsupdates uit. Middels deze updates probeert de zoekmachinegigant Android een steeds veiligere omgeving te creëren voor iedereen. De updates worden standaard uitgerold voor de producten van Google, zoals de Nexus- en Pixel-apparaten. Ook andere fabrikanten krijgen toegang tot deze updates, maar die zijn vaak niet snel met uitrollen. Samsung en LG zijn vaak redelijk snel na Google met de update (soms is Samsung zelfs sneller), maar andere fabrikanten vinden het minder belangrijk.

  • Delen:
Samsung-Galaxy-Tab-S3-2
Samsung Galaxy Tab S3
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.