Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S8 en S8+ krijgen snel Android 7.1 Nougat’

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2017, 9:15 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan zullen de Samsung Galaxy S8 en S8+ binnenkort al worden voorzien van Android 7.1. Verschillende apps van Samsung maken namelijk al melding van de onaangekondigde software-update.

‘Android 7.1 Nougat voor Samsung Galaxy S8 en S8+ onderweg’

Android 7.0 Nougat wordt op dit moment uitgerold naar enkele apparaten van Samsung en kan zelfs al op enkele smartphones en tablets zijn binnengekomen. Echter, dit is niet meer de nieuwste Android-versie van dit moment, aangezien Google al Android 7.1 (of zelfs 7.1.2) heeft uitgebracht. Die versie is nog niet klaargestoomd voor Samsungs slimme apparaten, maar het lijkt erop dat we daar niet lang op hoeven te wachten. Twee apps van de fabrikant verwijzen namelijk naar de nieuwe versie van het Android-besturingssysteem.

Het gaat om de apps Samsung Health en Game Tuner. Daarnaast verwijst Game Tuner specifiek naar ondersteuning voor de Samsung Galaxy S8 en S8+, waardoor de gedachte leeft dat Samsung binnenkort de nieuwe toptoestellen voorzien van een meer recente versie van Android. Het is op moment van schrijven niet te zeggen wanneer de software-update zal verschijnen. Het kan nog weken of zelfs maanden duren, maar voor hetzelfde geldt verschijnt de update al over twee weken. Samsung heeft zelf nog niets naar buiten gebracht.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.