Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung: Galaxy S8 is vaker op voorhand besteld dan de Galaxy S7

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2017, 9:20 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten dat consumenten de Galaxy S8 vaker op voorhand hebben besteld dan ze destijds deden met de Galaxy S7. De Galaxy S8 is volgens de fabrikant ongeveer dertig procent vaker besteld in vergelijking met de Galaxy S7.

Galaxy S8 vaker op voorhand besteld dan Galaxy S7

Samsung heeft laten weten dat de Samsung Galaxy S8 in de pre-order-periode, een periode waarin je een toestel op voorhand kunt bestellen zodat je hem eerder in huis hebt, beter heeft gepresteerd dan de populaire Galaxy S7. In totaal gaat het om een verschil van dertig procent tussen beide toestellen. Dat is een opmerkelijke prestatie, aangezien Samsung natuurlijk wat goed te maken had na het debacle met de Galaxy Note 7. Dat apparaat had allerlei problemen waardoor er mensen gewond zijn geraakt — maar het vertrouwen is dus niet weg.

De directeur van Samsung Amerika, Tim Baxter, heeft in een reactie laten weten dat dit komt doordat het bedrijf zich wederom op innovatie en diensten heeft gericht. De Galaxy S8 en Galaxy S8+ zijn het resultaat van die inzet en de markt reageert daar dus op door het toestel massaal op voorhand te bestellen. Wel zijn er al problemen opgedoken met de Galaxy S8: zo zouden sommige modellen last hebben van een rode gloed op het scherm. Maar Samsung laat weten dat die problemen worden verholpen met een aankomende software-update.

  • Delen:
Samsung Galaxy S8
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S8+
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.