Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Shiny Ski Resort van Kairosoft is nu verkrijgbaar voor iOS en Android

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2017, 9:27 CategorieGaming

De populaire Japanse spelontwikkelaar Kairosoft heeft dit weekend een nieuwe game gelanceerd voor Android en iOS: Shiny Ski Resort. In deze game dien je de leiding te nemen over een hotel, terwijl je je ondertussen kunt wagen aan minigames in de vorm van skiën.

Download Shiny Ski Resort van Kairosoft

Als er een game van Kairosoft uitkomt, dan zijn we er op de redactie als de kippen bij. Deze Japanse spelontwikkelaar brengt al jaren toffe games uit, al moeten we toegeven dat de laatste paar titels niet het beste werk van de studio is. Maar met Kairosofts nieuwste, Shiny Ski Resort, keert de ontwikkelaar terug naar de meest succesvolle dagen. Het spel combineert de zakelijke managementaspecten van Hot Springs Story, terwijl je je ondertussen bezighoudt met het bouwen van een skibaan. De digitale aankopen zijn ook volledig optioneel.

In Shiny Ski Resort houd je je dus bezig met het onderhouden van een skiresort. Het is een soort trainingskamp waar je gasten zichzelf kunnen verbeteren. Jij als manager kunt hun vorderingen nauwlettend in de gaten houden. Uiteindelijk moeten ze zo goed worden dat ze de naam van jouw resort gaan dragen in wedstrijden, waardoor je geld verdient en meer kunt investeren. Hierdoor bezit de game over een interactieve aard die we niet eerder zijn tegengekomen in het werk van de ontwikkelaar. Het spel is nu te koop voor 4,99 euro.

  • Shiny Ski Resort
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.