Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Slack plaatst snelkoppelingen prominent in beeld van Android-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2017, 9:16 CategorieApplicaties

Het team achter de chatapplicatie Slack heeft een update uitgebracht voor de Android-app, die functies prominent in beeld brengt. Een aantal belangrijke functies zijn nu te vinden aan de onderkant van het scherm, bij het chatvenster.

Download de update voor Slack

De Android-applicatie van Slack krijgt meestal snel een update wanneer Google een nieuwe feature of richtlijn heeft geïntroduceerd voor Android. Vanaf nu is er een update voor de zakelijke chatdienst beschikbaar die de app voorziet van een navigatiebalk, een recente trend voor Android-apps. De meeste applicaties gebruiken die balk voor navigatiedoeleinden, maar het team achter deze app pakt het net even anders aan. De balk onderin beeld wordt gebruikt voor het presenteren van belangrijke en veelgebruikte functies binnen de chatapplicatie.

Je treft er zes functies aan. Je krijgt direct toegang tot de emoji, de camera, foto’s, bestanden versturen, slash-commands en mentions. Mocht je Slack elke dag of in elk geval vaak gebruiken, dan weet je dat de prominente presentatie van deze functie de communicatie zal versimpelen en versnellen. Zo bestaat er geen twijfel meer over hoe die ene slash-command ook alweer was of waar de functie voor het versturen van bestanden ook alweer zit. De update wordt nu uitgerold naar iedereen op Android en kan dus elk moment aankomen.

  • Slack
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.