Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SoundCloud op iOS ondersteunt nu ook Google Chromecast

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2017, 9:17 CategorieApplicaties

De makers van de SoundCloud-applicatie hebben bekendgemaakt dat de iOS-app voortaan ook Google Chromecast ondersteunt. Voorheen ondersteunde alleen de Android-applicatie van de muziekstreamingdienst de dongle voor in de televisie.

Update voor SoundCloud op iOS

SoundCloud heeft dit weekend zijn iOS-applicatie van een update voorzien. De update brengt ondersteuning voor Google Chromecast met zich mee. Voorheen was het zo dat alleen de Android-versie van de muziekstreamingdienst de speciale dongle voor de televisie ondersteunde. Maar nu is het dus voor alle gebruikers van de dienst mogelijk om de muziek te streamen vanaf een smart device, zoals een smartphone of tablet, naar de tv, die het geluid vervolgens over de speakers laat horen. Heel handig als je een mooie geluidsset hebt staan.

Maar dat is niet de enige toevoeging voor de iOS-versie. Zo kunnen meerdere gebruikers nu bepalen welke nummers er in de wachtrij komen te staan. Hierdoor is het mogelijk dat iedereen vanaf zijn eigen smart device kan zien en bepalen welke nummers er worden gedraaid. Zo hoef je niet constant andermans smartphone of tablet te pakken. Deze update is nu ook doorgevoerd naar de mensen op Android. Beide updates worden nu uitgerold en kunnen elk moment aankomen. Je vindt de app via de onderstaande links in de App Store en Google Play.

  • SoundCloud
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.