Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Specificaties van de Xiaomi Mi 6 Plus duiken op bij Chinese waakhond

Geschreven door
Geplaatst op21 april 2017, 9:21 CategorieAndroid

Onlangs kondigde deze week Xiaomi de Mi 6 aan, maar de aankondiging van de Xiaomi Mi 6 Plus bleef uit. Daar kan binnenkort verandering in komen. De specificaties van dat toestel zijn namelijk opgedoken bij de Chinese communicatiewaakhond.

Dit zijn de specs van de Xiaomi Mi 6 Plus – gerucht

Eerder deze week kondigde Xiaomi officieel de Mi 6 aan. Dit is een smartphone met een scherm van 5,15-inch, 6 GB aan werkgeheugen en een Qualcomm Snapdragon 835-processor. Echter, er bestonden ook geruchten over het bestaan van een Xiaomi Mi 6 Plus: een phabletvariant van de smartphone. De grote smartphone is tot op heden nog niet gepresenteerd, maar daar kan binnenkort verandering in komen. Het toestel is namelijk opgedoken bij de Chinese communicatiewaakhond. De specs liggen daardoor mogelijk op straat.

In het gelekte document staan weinig details over het apparaat, maar een vooraanstaand Chinese analist verwacht dat we de Xiaomi Mi 6 Plus binnen nu en twee maanden mogen verwachten. Eerdere geruchten lieten weten dat de Mi 6 Plus een scherm van 5,7-inch gaat krijgen. De schermresolutie zou neerkomen op 1.080 bij 1.920 pixels. Onder de motorkap zou tevens een Qualcomm Snapdragon 835-processor gaan zitten, samen met 6 GB aan werkgeheugen. Qua opslagopties zouden consumenten straks kunnen kiezen uit 64 of 128 GB.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.