Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spotify brengt de Behind the Lyrics-functie ook naar Android toe

Geschreven door
Geplaatst op26 april 2017, 9:39 CategorieApplicaties

Muziekstreamingdienst Spotify heeft laten weten dat de functie Behind the Lyrics ook naar Android zal komen. Het uitrollen van deze update is inmiddels begonnen en kan elk moment op je Android-smartphone of -tablet aankomen.

Behind the Lyrics naar Android

Vorig jaar introduceerde Spotify de functie Behind the Lyrics voor de iOS-versie van de muziekstreamingdienst. Met deze functie is het mogelijk meer te weten te komen over het nummer dat je op dat moment aan het luisteren bent. Je krijgt als het ware een kijkje in de keuken van een artiest: de informatie in beeld kan gaan over de zanger, het nummer of waar de inspiratie bijvoorbeeld vandaan gehaald is. De dienst meldt dat miljoenen gebruikers deze mogelijkheid gebruiken en kondigt aan dat Android-gebruikers er ook toegang tot krijgen.

Het uitrollen van de update is inmiddels van start gegaan en kan dus elk moment aankomen op je Android-smartphone of -tablet. Echter, momenteel werkt de dienst alleen in het Engels en slechts met een beperkt aantal nummers.

Zo krijg je toegang tot Behind the Lyrics op Spotify

  1. Begin met het afspelen van muziek.
  2. Tik op de balk Wordt nu afgespeeld onder aan het scherm.
  3. Zie je het kleine schermpje dat achter de albumhoes vandaan piept? Veeg naar beneden om het te zien.
  • Spotify
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.