Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Spotify ontwikkelt app niet langer voor Windows Phone

Geschreven door
Geplaatst op7 april 2017, 17:21 CategorieApplicaties

Spotify heeft via zijn officiële forum slecht nieuws naar buiten gebracht voor gebruikers van Windows Phone. De makers van de muziekapp zullen namelijk niet langer doorgaan met de ontwikkeling van de app voor Windows Phone. Daarmee is de app om muziek te streamen een volgende grote app die Windows Phone gedag zegt.

Spotify stopt ontwikkeling voor Windows Phone

Spotify heeft zelf bekendgemaakt dat eigenaren van een Windows Phone geen grote updates meer voor de app hoeven te verwachten. Wel is het bedrijf nog altijd van plan om in te grijpen bij kritieke veiligheidsproblemen, maar daar blijft het dan ook bij. Voor de rest is de applicatie in ‘onderhoudsmodus’ geplaatst en hoeven we niet meer te rekenen op nieuwe functionaliteiten. Gebruikers van een Windows Phone die nog altijd zaten te wachten op onder meer podcasts, Running en Connect, komen dus bedrogen uit.

Spotify niet de eerste app

Spotify is inmiddels de zoveelste app die niet meer verder ontwikkeld wordt voor Windows Phone. Onder meer grote partijen als PayPal, Amazon en CNN gingen de populaire muziekapp al voor. De meest recente versie van de muziekapplicatie blijft overigens wel gewoon te downloaden voor Windows Phone, alleen komen er dus geen nieuwe functionaliteiten meer. Als vervanger kun je voor Windows Phone onder meer terecht bij Groove Music van Microsoft.

  • Delen:
Alcatel Plus 12
Windows 10
Acer Liquid Jade Primo
Windows 10
Alcatel Pixi 3 (8)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.