Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telltale Games lanceert The Wolf Among Us voor Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op10 april 2017, 9:20 CategorieGaming

Spellenmaker Telltale Games heeft dit weekend de gameserie The Wolf Among Us uitgebracht op Windows 10. Het gaat om hetzelfde eerste seizoen dat eerder al voor spelcomputers en andere mobiele apparaten verschenen is.

Download The Wolf Among Us voor Windows 10

Onder het kopje ‘beter laat dan nooit’ treffen we de Windows 10-versie aan van The Wolf Among Us. Deze versie van de game is nu verkrijgbaar voor Windows 10-pc’s en -tablets, terwijl het spel al in 2013 uitgebracht werd voor spelcomputers. Later verscheen het spel, dat in vijf delen is opgedeeld die samen een eerste seizoen vormen, ook voor Android en iOS. Waarom deze release zo lang op zich heeft laten wachten, heeft spellenmaker Telltale Games niet bekendgemaakt. Het eerste seizoen van dit spel kost ‘gewoon’ nog 24,99 euro.

In The Wolf Among Us maken we op een andere manier kennis met de verschillende, bestaande sprookjesfiguren. De grote boze wolf, Bigby, is de sheriff in een stadje genaamd Fabletown, waar andere bekende personages ook verschillende en afwijkende rollen hebben. In het verhaal worden er sprookjesfiguren vermoord en onduidelijk is wie daar achter zit. Aan jou de taak om dat te achterhalen. Het einde van deze titel zou je nog wel eens kunnen verrassen — wij hebben het spel al twee keer uitgespeeld en kunnen hem van harte aanbevelen.

  • The Wolf Among Us
  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.