Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tweede bèta van iOS 10.3.2 nu te downloaden voor iPhone en iPad

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2017, 9:27 CategorieiPad

Apple heeft laten weten dat iOS-gebruikers die meedoen met de bèta, nu de tweede bèta van iOS 10.3.2 kunnen binnenhalen. Mocht je je nog niet hebben aangemeld voor dit speciale testprogramma, dan kun je dat alsnog doen.

Bèta iOS 10.3.2 nu beschikbaar

Apple heeft dinsdagavond Nederlandse tijd de tweede publieke bèta uitgebracht van de nieuwste versie van het iOS. Het gaat hier om iOS 10.3.2, die geen grote veranderingen met zich meebrengt. Dat kun je onder andere zien aan het versienummer. Er is geen changelog naar buiten gebracht, dus moeten we er vanuit gaan dat deze update alleen enkele prestatieverbeteringen en bugfixes met zich meebrengt. Eerder bracht het techbedrijf al iOS 10.3.1 uit voor iPhone en iPad: die kun je hier downloaden voor je smartphone en tablet.

Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Dergelijke software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Later wordt iOS 10.3.2 officieel gelanceerd voor iedereen. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.

  • Delen:
Apple iPad 9.7 inch (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.