Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter test een automatische avondmodus in de officiële Android-app

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2017, 9:14 CategorieApplicaties

Twitter test momenteel een automatische avondmodus in zijn officiële Android-applicatie. De modus zal dus automatisch geactiveerd worden. De app van het sociale netwerk heeft al een avondmodus, maar die dien je zelf te activeren.

Automatische avondmodus voor Twitter

Wellicht komt je dit bekend voor: het is donker en je opent een applicatie. Het witte licht van die app verblindt je haast en heel de kamer licht op. Daarom is het zo fijn dat apps tegenwoordig vaker een avondmodus inbouwen en weg stappen van de witte achtergronden. Twitter is één van de applicaties die dat doet. Sinds een tijdje is het nu mogelijk de avondmodus te activeren vanuit het menu. Maar het team achter de app wil nu een stapje verdergaan en introduceert de automatische avondmodus. Maar deze is voor nu alleen nog voor bèta-testers.

Mocht je in het bèta-programma van Twitter zitten en heb je de update inmiddels ontvangen, dan tref je de nieuwe functie aan wanneer je op de avondmodus tapt. Daar kun je voortaan instellen of je hem aan of uit wil hebben, met daaronder de keuze voor de automatische modus. Het is vooralsnog niet mogelijk de automatische avondmodus verder in te stellen. Het is dus nog maar even afwachten wanneer die modus dan wordt aangezet of wat de voorwaarden daarvoor zijn: gaat het op basis van tijd of locatie? De update is nu in elk geval live.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.