Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update voor Super Mario Run voegt achievements toe

Geschreven door
Geplaatst op25 april 2017, 9:40 CategorieGaming

Nintendo heeft een update uitgebracht voor de game Super Mario Run. De update neemt onder meer achievements met zich mee. Achievements zijn te behalen doelen die spelers een extra uitdaging in het spel kunnen meegeven.

Download de update voor Super Mario Run

Mocht je Super Mario Run direct hebben aangeschaft voor 9,99 euro en inmiddels bijna niets meer te doen hebben in die game, dan komt deze update net op tijd binnen. Nintendo heeft namelijk achievements toegevoegd aan het populaire spel voor Android en iOS. Achievements zijn kleine doelstellingen die spelers een extra uitdaging kunnen bieden en het spel kan voorzien van een nieuwe impuls. Daarnaast is het aantal Toads, die gekleurde paddenstoelenmannetjes, verhoogd naar 99,999 stuks: dat is dus bijna een oneindige hoeveelheid Toads.

Verder kun je nu je Mii uit Miitomo als spelericoon gebruiken. De iOS-versie is ook nog eens voorzien van een aantal extra dingen die je kunt bouwen, zoals een 8-bit Bowser-standbeeld, een standbeeld van Bullet Bill en nog veel meer. De Android-versie heeft die bouwwerken niet ontvangen, maar heeft wel andere updates gekregen. Zo kun je nu je vrienden via je gekoppelde Nintendo Account opzoeken en toevoegen. Uiteraard zijn er ook nog een paar algemene prestatieverbeteringen en bugfixes doorgevoerd voor beide versies van het populaire spel.

  • Super Mario Run
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.